Veelzijdig in tuintechniek

"Een nieuwe tuin creëren.....

.....aan de hand van een goed uitgedacht plan"

Een compleet nieuwe tuin, vakkundig en professioneel aangelegd, of misschien wel een gedeelte hiervan. De (sier) bestrating laten leggen of een schutting plaatsen. Uw tuin idee vakbekwaam gerealiseerd.

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een precies werk, waarbij een aantal richtlijnen nauwkeurig opgevolgt moeten worden. Denkt u hierbij aan richtlijnen als bijvoorbeeld; de hoeveelheid zand die onder de bestrating moet en het juiste afschot in de bestrating, zodat er geen water op het terras blijft staan. Met daarnaast het gebruik van de juiste materialen, gereedschappen en machines ziet uw tuin er na de aanleg niet alleen mooi uit, maar zit deze ook technisch goed in elkaar.

Een groot assortiment tuinproducten, zoals bestratingsmaterialen, tuinhout, beplanting en een scala aan niet allerdaagse tuinpruducten, stelt ons in staat om voor u een tuin aan te leggen geheel naar uw eigen smaak en voorkeur voor het soort materialen die wij daarbij gebruiken.

Wanneer u slechts een bepaald onderdeel van uw tuin opnieuw wilt aanleggen, kijkt u bij 'wat doen wij' onder de kop 'renovatie' voor meer informatie en de mogelijkheden .

U kunt bij ons terecht voor;

- ( sier) bestratingen

- grondwerk/ bodemverbetering

- hemelwater infiltratie

- houtconstructies

- schuttingen/ afscheidingen

- vijvers en waterornamenten

- buitenverlichting

- beplanting en gazonaanleg

© 2019 Alle rechten voorbehouden | Copyright Hoveniersbedrijf De Westenenk