Veelzijdig in tuintechniek

"Bestaande tuin renoveren....

.....door middel van een aantal aanpassingen"

Het vernieuwen van het terras, de borders herinrichten of het vervangen van het gazon. Zomaar een aantal aanpassingen waarmee uw tuin weer een nieuw en fris uiterlijk kan krijgen.

In de loop van de tijd kunnen de materialen in de tuin slijten door het gebruik, maar ook door de weersinvloeden verouderen. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat de materialen die destijds zijn gebruikt voor de aanleg van uw tuin niet meer in de smaak vallen. Dan kunt u er voor kiezen om uw tuin te renoveren in plaats van volledig opnieuw aan te leggen. De kosten hiervan zijn vriendelijker, de mogelijkheden zeer breed en de delen van uw tuin die niet zijn veroudert blijven intact.

Zo blijft bij renoveren de originele vorm van uw tuin behouden, maar lijkt het of uw tuin weer opnieuw is aangelegd. Door het vervangen van materialen, beplanting, het gazon of juist door iets toe te voegen aan de bestaande tuin, kan uw tuin weer jaren mee.

Net als bij de aanleg van de tuin, is er bij renoveren hetzelfde grote assortiment aan tuinproducten en materialen die te gebruiken zijn, om de tuin naar uw smaak en voorkeur vorm te geven.

U kunt bij ons terecht voor;

- (sier) bestratingen

- houtconstructies

- schuttingen/ afscheidingen

- beplanting en gazonaanleg© 2019 Alle rechten voorbehouden | Copyright Hoveniersbedrijf De Westenenk