Veelzijdig in tuintechniek


Aangenaam kennis te maken!

Graag nemen wij even de tijd om onszelf aan u voor te stellen.

Een klein bedrijf, maar groot in het hovenierswerk!

Hoveniersbedrijf De Westenenk is een klein Apeldoorns bedrijf dat zich als allrounder in het hovenierswerk op de markt zet.

Bekwaam en klantgericht werken is wie wij zijn en wat wij doen. Sinds de oprichting van Hoveniersbedrijf De Westenenk in 2007 zijn dat de twee eisen die wij aan onszelf stellen.

De wensen van u als klant voorop, in de opdracht die u wilt laten uitvoeren en de vakbekwaamheid van ons daar achteraan, waarmee wij dit realiseren.


Onze klanten.

Een grote variatie van tuinliefhebbers, met een zeer bewerkelijke tuin of de eigenaar van een tuin met onderhoudsarm als uitgangspunt. Deze twee uiterste als begin en eindpunt genomen en met alles wat daar tussen zit, omschrijft ons klantenbestand.

Hoewel wij ons voornamelijk richten op de particuliere tuinbezitter, kan de tuineigenaar van een kleine of middelgrote bedrijfstuin zeker ook bij ons terecht.


Werkwijze.

Hoe gaat het in zijn werk?

U neemt telefonisch of via de mail contact op en een afspraak voor een bezoek aan uw tuin volgt.

Tijdens een rondje door de tuin worden de wensen besproken en op papier gezet. Wanneer u een schets of ontwerp wenst, meten wij de tuin en eventuele hoogte verschillen in.

Aan de hand van de diensten waar u gebruik van wilt maken wordt er een gespecificeerde offerte gemaakt met daarin alle onderdelen duidelijk en in aparte posten benoemd.

Alle offertes die wij maken zijn geheel vrijblijvend.Het team!


Patrick Zwart,

opent in 2007 de deuren van Hoveniersbedrijf De Westenenk.

Hij houdt zich bezig met de dagelijkse organisatie binnen Hoveniersbedrijf De Westenenk. Verzorgt het bezoek bij u thuis, als toekomstige opdrachtgever, om uw wensen te inventariseren. Naar aanleiding hiervan realiseert hij een ontwerp, een offerte of beide, voor de tuinklus die u uitgevoerd wilt hebben en is uw eerste aanspreekpunt.

Daarnaast ziet u Patrick terug bij u in de tuin, waar hij voor u de volledige aanleg en/of het onderhoud van uw tuin uit handen neemt.


Barry van Laarhoven,

komt in het voorjaar van 2014 bij De Westenenk werken.

Verzorgt de aanleg en renovtie van tuinen, maar houdt zich voornamelijk bezig met het onderhouden van uw tuin, om uw tuin in perfecte conditie te houden.

Tevens kunt u Barry op grote hoogte tegenkomen, wanneer hij zijn werkzaamheden als boomverzorger aan het uitvoeren is.


Gerwin Hemeltjen,

komt in het najaar van 2016 het team van De Westenenk versterken.

Springt tijdens de drukke perioden bij in het onderhoud, maar richt zich hoofdzakelijk op de aanleg en renovatie van uw tuin, om uw tuinplan te verwezelijken.

Ook is Gerwin niet bang voor natte voeten, wanneer hij tijdens de aanleg en/of het onderhoud van uw vijver zijn werkzaamheden uitvoert.

© 2019 Alle rechten voorbehouden | Copyright Hoveniersbedrijf De Westenenk