Veelzijdig in tuintechniek

"In de tuin relaxen.....

.....in plaats van altijd in de tuin bezig te zijn?"

Wilt u bepaalde taken of misschien het totale onderhoud van uw tuin uitbesteden? Gras maaien, hagen knippen of onkruid wieden? Wij verzorgen voor u het totale en complete tuinonderhoud, een heel jaar rond.

Het behoud van een mooie tuin valt of staat met goed uitgevoerd onderhoud, zodat uw tuin er verzorgt en netjes bij ligt. In alle drukte van ons dagelijks leven kan het onderhouden van de tuin erbij inschieten of omdat u misschien geen groene vingers heeft, maar wel van een mooie tuin wilt genieten. Met zorg, kundigheid en een hoge kwaliteitsnorm onderhouden wij uw tuin en maken daarbij gebruik van de beste materialen, gereedschap en machines. Hiermee blijft uw tuin in topconditie.

De freqentie van het onderhoud is afhankelijk van uw wensen en kan zijn van het knippen van de haag, voor- en of het najaarsonderhoud tot misschien wel het onderhoud van uw tuin een jaar rond. Wanneer u van tijd tot tijd een helpende hand in de tuin nodig heeft, is onderhoud op afroep wellicht een optie.

Voor het onderhoud van uw bomen kunt u zeker ook bij ons terecht. Wat wij hierin voor u kunnen betekenen, leest u onder de kop 'boomverzorging'.


U kunt bij ons terecht voor;

- onderhoudsabbonnement

- onderhoud op afroep

- voor- en najaarsbeurten

- snoeien van hagen/heesters

- gazononderhoud

- onderhoud bestratingen

- onderhoud vijvers


 Wat doen wij?

  • Ontwerp
  • Tuinaanleg
  • Renovatie
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging
  • Advies

Hoveniersbedrijf De Westenenk

    Westenenkerweg 20   

7335 CW Apeldoorn

     055 541 06 53

info@dewestenenk.nl

© 2023 Alle rechten voorbehouden | Copyright Hoveniersbedrijf De Westenenk